Wijn en spijs een natuurlijke combinatie


David (Pureham) en Stef (Invinoveritas) hebben de handen ineen geslagen

Lange tijd zijn Stefan en ik opzoek geweest naar goede, natuurlijke producten waarmee wij onze wijnen kunnen combineren. De Spaanse ham en worst van Pureham bleek bij ons testpanel het best in de smaak in te vallen. Wij hebben David van Pureham ontmoet op de Neighbourfoodmarket in Amsterdam en hadden direct een goede klik. Onze gezamenlijke passie voor goed eten, drinken en gezelligheid hebben hier zeker aan bijgedragen.

Ham en worst van Pureham


Deze geweldige producten zijn afkomstig uit het weidegebied rond Salamanca (Guijuelo). De varkens lopen hier vrij over de weilanden en leven op een dieet van voornamelijk eikels (bellotas), waardoor de ham en worst deze heerlijke smaak hebben. In combinatie met onze wijnen bieden wij Serano ham, Chorizo, Lomo Iberico de Bellota en Jamón Ibérico de Bellota aan. Wanneer u andere producten van Pureham wenst te combineren met onze wijnen is dit natuurlijk ook mogelijk. Zo heeft Pureham een heerlijkse Manchego kaas die uitstekend samen gaat met een rode Rioja.

Ideaal als cadeau of relatiegeschenk


Wij leveren de wijn en worst of ham in een mooi fsc houten kistje, een combinatie die ideaal is als cadeau of relatiegeschenk. In samenwerking met Pureham biedt InvinoVeritas een basis en een luxe uitvoering. Wij kunnen ook wijnkistjes met twee – of drie compartimenten en productcombinaties bezorgen. De ham en worst wordt op het moment van bestelling vers gesneden en vacuüm verpakt in 120grams verpakkingen.

Levering aan huis of kantoor


Na bestelling worden de producten bij u thuis of op kantoor bezorgd. In Amsterdam en omgeving zijn hier geen kosten aan verbonden (buiten deze regio worden portokosten in rekening gebracht).

Hartelijke groet,
Wijnhandel Invinoveritas