Over ons


Ruim tien jaar geleden hebben wij Wijnhandel InvinoVeritas opgestart. Uit een gezamenlijke passie voor goede wijn, het liefst biologisch. Deze passie is uitgegroeid tot onze bedrijfsfilosofie. Wij leveren goede, biologische producten voor een eerlijke prijs. Voor u en de lokale wijnboer, waar wij veelal direct bij inkopen.

Wij hebben in ons assortiment ook een aantal wijnen uit ontwikkelingslanden. Deze wijnen zijn gemaakt van biologisch geteelde druiven en dragen - door de lokale economie te stimuleren - daarnaast bij aan een betere wereld. Wij nodigen u uit onze wijnen te proeven en ook overtuigd te raken van onze filosofie. Goede, biologische en eerlijke wijn hoeft namelijk niet duur te zijn.

Hartelijke groet,
Wijnhandel InvinoVeritas"We are doing business with Wijnhandel Invinoveritas for a while and we like the way they work. The InvinoVeritas team runs a professional wine trade with a focus on biological wines, this suits our business model very well" (Fabio de Ambrogi, owner of Biological Wine farm Fattoria di Gratena)

"Onze relatiegeschenken worden geleverd door Wijnhandel InvinoVeritas. Ik vind het prettig dat ze ook bij de drukte rond kerst en oud & nieuw alles keurig op tijd bezorgen. De biologische wijn past bovendien goed bij ons merk en valt (belangrijk!) goed in de smaak bij onze klanten." Stefan Verhoef, eigenaar InventDesign

"Invino Veritas levert sinds vorig jaar enkele wijnen bij Restaurant De Italiaan. Wij zijn erg tevreden met de samenwerking, Stef en Stefan kennen hun producten en konden goede adviezen geven voor aanvullingen op onze wijnkaart. Verder organiseren ze ook veel activiteiten waar we altijd een leuke uitnodiging voor ontvangen, zoals de neighbourhood food market en proeverijen van nieuwe wijnen in hun assortiment. Het is fijn om te merken dat ze niet focussen op winst, maar echt deze business zijn ingegaan door hun passie voor wijn!" Sarah Bushwell, Manager De Italiaan restaurant & catering & Cafe Toussaint


"Wij werken sinds vorig jaar met Stef & Stefan. Na een erg leuke spontane ontmoeting in ons restaurant, samen een proeverij gedaan van hun prachtige biologische wijnen. Een samenwerking kon niet uitblijven. De Les Bugadelles Viognier is dan ook één van mijn favoriete wijnen van de kaart." (Priscilla den Ouden General manager Restaurant-Café In de Waag - Amsterdam)


"Stefan en Stef hebben door hun gedrevenheid en liefde voor goede wijn, niet alleen ons maar ook ons personeel enthousiast gekregen om biologische wijnen onder de aandacht te brengen bij onze gasten. Daardoor verkopen we, sinds wij helemaal zijn overgegaan op de biologische wijnen van InvinoVeritas, veel meer wijn dan voorheen. Dat de wijnen heel betaalbaar zijn is natuurlijk geweldig maar de kwaliteit, waar het uiteindelijk om gaat, is buitengewoon goed.We kochten al 20 jaar wijnen bij een grote leverancier omdat dat veilig en gemakkelijk was. Althans dat dachten we. Zaken doen met een jong, klein bedrijf is eigenlijk zoveel fijner gebleken. Stef en Stefan, denken mee met ons bedrijf, en weten wat belangrijk voor ons is. Zodoende komen ze regelmatig met suggesties waar je op kunt bouwen. Dat is nog eens service op maat." (Lily en Alfred Godfroy, Eigenaren Restaurant Novecento - Haarlem)


Voor de mooie foto's op de website bedanken wij: Caspar Diederik | StoryTravelersRestaurants en andere horeca verwijzen wij door naar De Groene Fles - Specialist in biologische wijn, zie: www.degroenefles.nl